08:39

2012 Beijing Motor Show

Sudah menjadi lumrah, setiap kali program-program auto show diadakan, sudah pasti ada gadis-gadis cantik menjadi penghias dan penghibur. Itulah kelebihan yang ada pada setiap kaum Hawa ini. Kecantikan paras rupa adalah aset penting bagi memainkan peranan dalam dunia perniagaan bagi mempromosi dan melariskan sesuatu bahan niagaan itu.


Namun begitu, di negara kita, batas2 penampilan perlulah dijaga bagi menghormati sebagai salah sebuah negara Islam. Apa yang dapat kita lihat sekarang, ramai peniaga-peniaga telah menyalahgunakan kepentingan ini sehingga ada yang mengeksploitasi pengunaan wanita dalam dunia perniagaan mereka. 


Seperti yang anda sedia maklum, seperti yang berlaku di sekitar Ibu Kota kita pada suatu ketika dulu, salah sebuah pusat mencuci kenderaan telah menghiburkan para pengunjung mereka dengan gadis-gadis yang cantik yang berpakaian seksi sehingga menjolok mata bagi melariskan perkhidmatan yang disediakan. 


Cuba pula anda lihat beberapa keping gambar yang telah diambil di Motor Show Beijing 2012 ini. Gadis-gadis penghias berpakaian agak sopan dan tidak keterlaluan sepertimana yang berlaku di negara-negara lain.


2012 Beijing Motor Show JAC Heyue SC Booth Girl 3

2012 Beijing Motor Show Bentley Continental GT V8 Booth Girls 2

Meet the Ladies of 2012 Beijing Motor Show: 2012 Beijing Motor Show Booth Girls 18

Meet the Ladies of 2012 Beijing Motor Show: 2012 Beijing Motor Show Alpine Booth Girl

Meet the Ladies of 2012 Beijing Motor Show: 2012 Beijing Motor Show Volkswagen E Bugster Concept Dancing Girls

Meet the Ladies of 2012 Beijing Motor Show: 2012 Beijing Motor Show Booth Girls 22

Meet the Ladies of 2012 Beijing Motor Show: 2012 Beijing Motor Show Booth Girls 14

Anda boleh melihat gambar-gambar selebihnya di 2012 Beijing Motor Show. Di sini hanya beberapa keping gambar yang dipinjam untuk tatapan para pembaca.

Comments (0)

Post a Comment

Repost.Us